Diensten

Glasbewassing

Ramen wassen klinkt eenvoudig, maar in de praktijk is dit niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Het wassen van ramen van een woonhuis, het wassen van een flatgebouw,of kantoren met een vijver of gracht onder de ramen, het is allemaal glas dat toch gewassen dient te worden. Alleen om dit uit te voeren zijn getrainde medewerkers nodig, die onder alle omstandigheden zelfstandig kunnen inschatten dat de werksituatie veilig is. Bij Koenders Multi Care zijn alle ramenwassers opgeleid bij SVS opleidingen en hebben zij allen een VCA doploma, alvorens aan de slag te gaan

Ook persoonlijke beschermingsmiddelen zoals valbescherming en beschermend schoeisel zijn al meerdere decennia vaste richtlijnen om het "gevaarlijke" beroep als glazenwasser optimaal te verbeteren en te verlichten.

 Koenders Multi Care heeft aparte ploegen met eigen voorzieningen (zoals bijv. hoogwerkers) en staan onder leiding van meewerkende projectleiders. Zo is er constante leiding op de werkplek.

Voor een vrijblijvende prijs en risico analyse, kunt u altijd contact opnemen met een van onze gediplomeerde buitendienst medewerkers.

Koenders Multi Care wast ramen van begane grond tot 100 meter hoogte!