Diensten

Tuinonderhoud

Koenders Multi Care is werkzaam als tuinonderhoud bedrijf en tuinaanleg voor zowel bedrijven als particulieren.Wij hebben ervaren gediplomeerde tuinspecialisten met onkruidverdelging spuitvergunning. Ons clienteel bestaat uit;

BEDRIJVEN; Met een aangelegde tuin en/of grasveld(en), welke tuinen als onderdeel van een professionele verzorgde uitstraling bij hun gebouwen behoren.

TUIN AANLEG EN -ONDERHOUD ALS EEN ONDERDEEL VAN TOTAAL FACILITAIR ONDERHOUD;  Ook doen wij tuinen, brandpaden, bestratingen herleggen voor woning co√∂rporaties waar wij bijbehorende panden in schoonmaak onderhoud hebben of zelfs wijken van steden, waar wij gebouwen in schoonmaak onderhoud hebben.

WIJ VERZORGEN; Leveren van materialen en middelen, leveren van aanplant, maken van erf scheidingen. Tuinbestratingen voeren wij in eigen beheer uit. Snoei werkzaamheden, grondverbeteringen aanbrengen, verwijderen van algen en mossen op biologische basis zijn een van de onderhoudonderdelen die op nacalculatie basis uitgevoerd worden, op offerte basis of meerjarige onderhoudcontracten.

ISO 9001 is niet van toepassing op tuinonderhoud