Maasvallei

Welkom op de website van Koenders Multi Care. U kunt als bewoner van de komplexen waar Koenders Multi Care de schoonmaak en glasbewassing van de algemene delen verzorgt, op deze website aankondigingen, wijzigingen en bemerkingen vinden die betrekking hebben op het komplex waar u woont.

Elk komplex heeft een eigen werkprogramma met planning. Het schoonmaken van de komplexen hebben wij op een vaste dag in de week gepland, waar wij ons zoveel als mogelijk aan willen houden. Het kan zijn dat de betreffende medewerker die op uw komplex schoonmaakt, bijvoorbeeld onverwacht ziek wordt. Dan kan het zijn dat er op een andere dag schoongemaakt wordt. Dat publiceren wij dan op deze website, als u op het komplex klikt waar u woont.

Het wassen van de ramen wordt 4 x per jaar uitgevoerd op vaste weeknummers per jaar. Dat is elk jaar gelijk. Wij trachten dit werk in die week geheel uit te voeren. Mocht door weersomstandigheden de glasbewassing niet in deze week kunnen worden uitgevoerd, dan publiceren wij dat op deze website.

Periodieke werkzaamheden zoals het conserveren van linoleum, wordt in overleg met Maasvallei gepland. Weersinvloeden zoals hitte en extreme vocht zijn de factoren waar we rekening mee dienen te houden. Zo snel als wij weten wanneer die werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden, dan publiceren wij dit op deze website pagina.

Opmerkingen van uw kant kunt u plaatsen op deze website. Vergeet u svp niet uw mailadres en/of telefoonnummer te vermelden, opdat wij uw bemerking kunnen beantwoorden. Elk bericht wordt smane met Maasvallei direct opgepakt. In elk geval doen wij alle correspondentie periodiek overleggen met Maasvallei. Zo worden alle berichten per komplex behandelt met de betreffende verantwoordelijken van Maasvallei.

Opmerkingen formulier